Måla var du vill!

Vill du lära dig eller utveckla dina kunskaper i landskapsmålning? Dessa kurser baseras på möten i en Facebookgrupp och du kan måla hemifrån eller valfri plats.

Mitt mål är att du efter kursdagen har fått en aha-upplevelse vad det gäller färg, komposition och hur du placerar färgen på duken. Min önskan är att dela med mig av det jag kan för att du ska kunna använda dig av detta i ditt fortsatta skapande.

Jag är tillgänglig för er deltagare under den bestämda tiden för att svara på frågor. Du kan fotografera ditt verk och dela det i gruppen tillsammans med frågor, på så vis kan alla ta del av frågor och svar. Kortare teori i färglära och komposition när vi startar på morgonen.

Innan själva kursdagen, kommer jag att dela information i gruppen, om material, hur du förbereder duken och kanske har du frågor inför kursen.

Jag bjuder in dig i gruppen efter att du har betalat. Vi kommer att vara en mindre grupp på max 15 deltagare för att alla ska få så mycket tid som möjligt.

Information:

Aktuella datum att välja på:
18 april
25 april

Tid:
9.00 – 15.00 lördag

Platser:
Facebookgruppen ”kurs i landskapsmåleri 18 april konstnär Eva Sundman”
Facebookgruppen ”kurs i landskapsmåleri 25 april konstnär Eva Sundman”

Pris: 750: -/person/dag

Pengarna sätts in på personkonto 660112-3026 clearings nr 3300 Nordea eller swishas till mig på 0702496196. Skriv ditt namn och din mejladress och vilket datum du väljer. Pengarna betalas självfallet tillbaka om det blir för få deltagare.

Max antal deltagare: 15

Minimum antal deltagare 8

Kursens innehåll:

  • Teori kl. 9.00 – 9.30 Jag berättar om komposition och färglära.
  • Handledning under hela dagen genom att skicka bilder och frågor i vår gemensamma Facebookgrupp. Då kan alla ta del av varandras frågeställningar. All undervisning på svenska.

Det krävs att du har en modern telefon, Ipad eller dator och har ett Facebook-konto samt internetuppkoppling.

Vid eventuella frågor mejla mig på: evasundmankonst@gmail.com

Följ mig på: https://www.facebook.com/karbasen8/

Hoppas vi ses!

/Eva